tiistai 19. helmikuuta 2013

Askartelutaivaan korttihaaste #14

Askartelutaivaan korttihaasteessa nro 14 bingoillaan! Minä valitsin riviksi nauha - nappi - helmi ja päädyin yksinkertaiseen, retrohenkiseen korttiin:


Ärsyttää kun tuo nauha meni ihan vähän vinoon ja kuvassa se vielä korostuu..

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pika-askartelua paperinjämistä

Joskus aikoja sitten näin Tinksitiinan blogissa ihania koristeltuja tikkareita (ja paljon muuta ihana, ihan mahtava blogi!) Siitä lähtien idea on ollut mielessä hautumassa ja tikkaritkin ostettu jo ajat sitten. Nyt sain aikaiseksi kokeilla niiden koristelua. Ja tällaisia tein, kuvaaminen oli taas hieman hankalaa..




Kaikissa käytetty kuviolävistäjiä, lopuksi ihastuin eniten Fiskarssin piparireunaisella sydämellä tehtyihin kukanlehtiin :) Näitä oli tosi nopea tehdä ja pääsin käyttämään jämäpapereita, mikä on aina positiivista :)

maanantai 11. helmikuuta 2013

Koukussa kortteihin haaste #106

Koukussa kortteihin haasteen aiheena tällä kertaa on Elämän suuret muutokset. Minä tein Onnea uuteen kotiin -kortin.


Päätin pitkästä aikaa kaivella valmiiksi koottuja 3d-kuvia ja sieltä löysin kuvan. Minulla on laatikollinen valmiiksi kasattuja kuvia ja olen kyllä saanut sitä tyhjennettyä antamalla ison kasan niitä pois, mutta vielä niissä riittäisi askarreltavaa :)

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Askartelutaivaan korttihaaste #13

Korttihaasteen nro 13 aiheena on laskiainen. Tällaisen kortin tein haasteeseen:


Siinä on lumiukkoperhe menossa laskiaisriehaan. Pitsin alla on vielä toinen pitsi, joka on raaputuskuva. Koristeiden keksiminen tuotti päänvaivaa kunnes muistin napit :)

Kevätrallin kakkoshaaste

Askartelutaivaan kevätrallissa on edetty toiseen haasteeseen. Aiheena on pitsiä / nauhaa. Itse käytin kumpaakin ja tein ystävänpäiväkortin:


Tästä kortista jännän tekee se että käytin materiaaleja jotka oli pöydällä valmiiksi. Kukka, pitsi ja nauha ovat palkinnosta jonka sain jokin aika sitten ja paperi oli jäänyt pöydän reunalle jonkun muun kortin tekemisestä :)

maanantai 4. helmikuuta 2013

Askartelutaivaan Fantasiahaaste

Helmikuun aiheena Fantasiahaasteessa on käyttää jotain vanhaa. Minä käännyin taas vanhan kiiltokuvavihkon puoleen ja löysinkin sieltä kivan vanhan kuvan jota käytin: